Termeni și condiții

Pentru folosirea în bune condiții a site-ului se recomandă citirea cu atenție a termenilor și condițiilor înainte de a cumpăra piese din dezmembrări auto.
Prin accesarea și utilizarea acestui site, vă asumați riscul și responsabilitatea totală pentru utilizarea lui si a internetului. Vizitarea site-ului implică acceptarea acestor termeni și condiții. Lamarauto nu garantează că pagina va funcționa neîntrerupt sau fără erori sau că defectele din pagină vor fi corectate. Nici una din informațiile ori datele prezentate nu crează obligații în sarcina companiei.

Lamarauto respectă confidențialitatea datelor dumneavoastră. Puteți naviga prin pagina http://lamarauto.ro fără să oferiți nici o informație despre dumneavoastră. Pentru a putea beneficia de serviciile pe care le solicitați, avem însă nevoie de infomații despre dumneavoastră.
Astfel,Lamarauto poate deține și folosi aceste informații publice (furnizate de exemplu printr-o cerere sau printr-un formular de înregistrare, contract etc. și pot include, printre altele, numele, adresa, numere de telefon, informații despre modul în care folosiți serviciile și produsele noastre, etc.) doar pentru a vă comunica ofertele speciale și informații actualizate despre serviciile și produsele oferite de către Lamarauto, fără a încălca legile românești și internaționale.

Pentru orice probleme legate de produse, servicii sau alte informații prezentate în site vă rugăm să ne contactați accesând pagina noastră de contact.

Termeni generali de utilizare

Prin utilizarea site-ului, indicați că acceptați să respectați "Termenii și Condițiile" noastre.
Lamarauto, poate revizui acest document oricând, prin acutalizarea acestei pagini.
Site-ul Lamarauto.ro, oferă utilizatorilor acces la o colecție bogată de resurse. Dumneavoastră înțelegeti și sunteți de acord ca serviciile Lamarauto, includ reclamă, diverse anunțuri, mesaje administrative neexistând opțiunea de a renunța la astfel de mesaje.

Prin agrearea termenilor acordați dreptul Lamarauto, de a vă trimite periodic e-mail-uri cu informații sau oferte speciale.
Ca utilizator intelegeți și sunteti de acord că Lamarauto, nu își asumă nici o responsabilitate pentru ștergerea, transmiterea sau salvarea greșită a datelor dvs. Lamarauto, nu oferă nici o garanție ca: serviciile vor împlini toate cerințele dumneavoastră; serviciile vor fi neîntrerupte, la timp, sigure sau fără erori; datele și informațiile puse la dispoziție vor fi corecte sau de încredere (raspunderea pentru veridicitatea datelor anunțului sau a parcului revine în totalitate celui care postează anunțul sau parcul).
Ca utilizator sunteți responsabil de propriile acțiuni precum și de consecințele pe care acestea le pot avea, în urma publicării informațiilor și materialelor pe care le puneți la dispoziție în mod public în cadrul site-ului.

Lamarauto,își rezervă dreptul de a îndeparta asemenea utilizatori datorită încălcării termenilor și a condițiilor sau a legii, sau își rezervă dreptul de a îndeparta informațiile abuzive sau ilegale.
Lamarauto, nu are obligația legală de a controla informațiile oferite de alți utilizatori, disponibile pe site. Materialul poate conține inexactități sau greșeli de scriere. Lamarauto, nu își asumă veridicitatea și exactitatea materialului de pe site.

Lamarauto, nu va fi raspunzatoare pentru nici un fel de pagube directe, indirecte, accidentale, sau de altă natură rezultând din:

Imposibilitatea utilizării serviciilor site-ului Lamarauto
Acces neautorizat, sau deteriorarea transmisiilor sau datelor dumneavoastră;
Orice altă problemă legată de serviciile site-ului.
Conținutul site-lui, textele, grafica, fotografiile, software-ul precum și alte materiale sunt protejate de legea dreptului de autor. Întregul material este proprietatea Lamarauto.

Lamarauto, are de asemenea dreptul să șteargă materialul dvs în orice moment și fără a avea nevoie de un motiv în acest sens.