Despre noi

Suntem o echipă tânără pe piața românească, cu un colectiv de profesioniști energici și ambițioși, animați de dorința de a oferi calitate reală pentru serviciile prestate, respect și responsabilitate față de client prin practicarea unor prețuri competitive.

Cu o experiență de 10 de ani, societatea Lamarauto vă oferă posibilitatea de a cumpăra piese din dezmembrări într-un mod rapid și sigur.

În domeniul piese auto dezmembrări ne situăm pe piață într-un loc fruntaș reușind cu succes să acoperim nevoia de piese auto second hand pentru clienții noștri. Suntem cel mai mare parc auto din Cluj cu peste 500 de mașini.

Suntem preocupați să asigurăm o gamă mare de piese de mașini la o calitate bună și un preț corect.

Vă sugerăm să ne contactați pentru a obține detalii legate de orice piesă.

Suntem certificați/autorizați pentru urmatorii 10 ani în vederea dezmembrării oricarui tip auto.

Site-ul http://lamarauto.ro este un material de informare și comunicare online cu scopul de a prezenta informații considerate a fi utile pentru toți partenerii și colaboratorii companiei.

Bucurându-ne de o reputație foarte bună în rândul clienților noștri, suntem siguri că produsele și serviciile companiei noastre vă vor oferi o satisfacție garantată.

Toți angajații noștri sunt orientați spre rezultate și acționează decisiv pentru a le obține.

Pentru noi este important ca fiecare client să fie mulțumit și de aceea îi punem la dispoziție, pe lângă o gamă foarte variată de produse și disponibilitatea noastră pentru orice sugestie sau îmbunătățire a ofertei curente.

Misiunea noastră

Ajutăm partenerii noștri în îndeplinirea obiectivelor lor oferind nu doar execuția unor servicii, ci și soluții complete și corecte pentru rezolvarea nevoilor lor.
Construim și menținem parteneriate de durată cu clienții și asigurăm satisfacția acestora pe termen lung.
Demonstrăm credibilitate prin îndeplinirea tuturor angajamentelor pe care ni le asumăm.

Valorile noastre

Orientarea spre client
Suntem atenți la necesitățile și problemele clienților și răspundem cu promptitudine și seriozitate la solicitările acestora. Căutăm soluții fiabile care să consolideze relații de parteneriat durabile.

Eficiență și flexibilitate

Acționăm cu maximă eficiență asigurând clienților noștri cel mai scurt timp de rezolvare a cerințelor. Totodată, suntem flexibili în soluționarea fiecărui caz în parte, astfel încât clientul să resimtă minum de birocrație.

Spiritul de echipă

Știm că numai prin eforturi și interese comune ale celor implicați se vor obține rezultate bune. Contați pe sprijinul nostru în realizarea obiectivelor Dvs !

Integritate

Respectăm normele și uzanțele domeniului în care activăm, cât și pe cele ale eticii profesionale.